WordPress Limburg

WordPress websites en webshops

Interesse in een op maat gemaakte WordPress website of webshop? Dan ben je bij ‘t Swarte Schaap aan het juiste adres! Gevestigd in C-mill Heerlen (Limburg) houden wij ons dagelijks bezig met het ontwerpen, ontwikkelen én onderhouden van professionele en gebruiksvriendelijke WordPress websites. Dit doen wij al sinds 2004 met heel veel passie en plezier. 

Interesse? Of ben je nog niet helemaal overtuigd? Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje. Dan kunnen wij samen kijken naar jouw persoonlijke wensen en behoeftes.

 

Waarom een WordPress website?

Magento, Wix, Shopify, er zijn tientallen verschillende manieren en softwarepakketten om een website te maken. Waarom kiezen wij ervoor om onze websites met WordPress te maken?

Een aantal belangrijke redenen waarom wij kiezen voor WordPress:

  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines.
  • Gebruiksvriendelijk CMS voor klanten.
  • Meest gebruikte en ondersteunde CMS ter wereld.
  • Goede beveiliging en veel updates.
  • Makkelijk te integreren met API’s en andere software.

Een wordpress website bij 't Swarte Schaap

Responsive webdesign

Of je nu je website bekijkt op een tablet, mobiel of tablet. Wij zorgen dat je website er op ieder apparaat strak uitziet. Zo kan iedere gebruiker op een gebruiksvriendelijke manier jouw website bezoeken.

Wij zorgen voor de updates

Zoals iedere website moet een WordPress website regelmatig worden geüpdate. Hier zorgen wij voor. Zo heb jij als klant hier geen omkijken meer naar.

DAgelijkse Back-ups

Niet alleen zorgen wij voor updates aan thema’s en plugins, we zorgen ook voor dagelijkse back-ups. Mocht er wat mis gaan, dan zetten wij gewoon een back-up voor je terug.

Gebruiksvriendelijke webshops

Wil je een webshop beginnen? Dat kan! Wij helpen je graag met het opzetten van een gebruiksvriendelijke webshop.