Webdesign Limburg

Webdesign bureau in Limburg

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Limburg? Dan ben je bij ‘t Swarte Schaap aan het juiste adres. Al sinds 2004 maken wij werk dat opvalt. Op maat gemaakte websites, complete webshops, landingspagina’s, wij kunnen het allemaal. Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf of organisatie? Kom eens langs voor een bakje koffie! Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen en behoeftes.

Een professionele website laten maken

Ieder bedrijf/organisatie is anders. Onze webdesigners geloven dan ook in maatwerk. Een website die er niet alleen mooi uitziet, maar ook gericht is op de juiste doelgroep(en) met de juiste doelstelling(en). Vanuit ons kantoor in Heerlen (Limburg) werken wij voor een breed scala aan klanten. Zo werken wij voor scholen en MKB bedrijven. Maar ook voor non-profit organisaties en internationale bedrijven.

Responsive op ieder apparaat

Of je nu een website op een mobiel bekijkt of op een tablet, wij zorgen ervoor dat een website altijd optimaal functioneert. Zo loop je geen potentiële klanten mis en heeft dit bovendien een positief effect op jouw ranking in zoekmachines.

Snelle en betrouwbare hosting

Je hoeft je bij ‘t Swarte Schaap geen zorgen te maken over downtime en trage websites. Wij maken gebruik van dedicated servers waardoor jij kan genieten van een snelle en stabiele website!

Webdesign bij 't Swarte Schaap betekent:

Snelle service

Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Jouw bereikbaarheid is onze verantwoordelijkheid. Heb je een support contract? Onze support mailbox wordt 24/7 gemonitord ! Dus heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Gemakkelijk te onderhouden websites

Wij maken onze websites in WordPress.  Hierdoor zijn niet alleen de mogelijkheden oneindig, ook voor jou als klant wordt het bijhouden van de website een makkie! Wil je toch liever dat wij je website bijhouden, dan kan dat natuurlijk. Informeer naar onze support mogelijkheden!

WEbsite beveiliging

Wij zorgen dat jouw website goed beveiligd is. 

een gebruiksvriendelijke website

Een website maak je niet voor jezelf. Je maakt het voor je  gebruikers. Een van onze doelen is dan ook het optimaliseren van de gebruikerservaring. Wij onderzoeken de doelgroep van je bedrijf en maken een ontwerp dat goed aansluit bij deze doelgroep.

Val op in Limburg met een professionele website

Wil je hoger ranken in Google? Wil je je conversie verhogen? Of wil je je concurrentie voorbij vliegen met een professionele en gebruiksvriendelijke website? Onze webdesigners en webdevelopers staan voor je klaar. Met passie en vakmanschap gaan wij aan de slag met jouw vraagstuk of project.