Webdesign Heerlen

Op zoek naar een webdesign bureau in heerlen?

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Heerlen? Dan ben je bij ‘t Swarte Schaap aan het juiste adres. ‘t Swarte Schaap is al vanaf 2004 gevestigd in Heerlen en is dé partij op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp. Wil je voor jouw bedrijf een nieuwe landingspagina? Of ben je op zoek naar een op maat gemaakte webshop/website? Kom eens langs voor een bakje koffie op ons kantoor in Heerlen, dan kunnen wij samen kijken naar jouw wensen en behoeftes!

Een wordpress website laten maken

Voor onze websites maken wij veel gebruik van het Content Management System (CMS) WordPress. Door het gebruik van WordPress wordt het voor jou, als klant, heel eenvoudig om je website zelf (gedeeltelijk) te beheren! Ook zijn WordPress websites zoekmachine vriendelijk, waardoor jouw website goed wordt geïndexeerd in Google. Nog niet helemaal overtuigd van WordPress? Hier zijn een aantal feiten over WordPress:

  • WordPress is het meest populaire Content Management System.
  • Meer dan 33% van alle websites is gemaakt met WordPress.
  • Er zijn meer dan 59.000 plugins beschikbaar voor WordPress.

Benieuwd naar onze aanpak? Klik op onderstaande knop om ons stappenplan te bekijken!

Snelle service

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar. Voor klanten met een support contract hebben we een een mailbox die 24/7 gemonitord wordt. Dus heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Gemakkelijk bij te houden websites

Wij maken onze websites in WordPress. Hierdoor zijn niet alleen de mogelijkheden oneindig, ook voor jou als klant wordt het bijhouden van de website een makkie!

WEbsite beveiliging

Wij zorgen dat jouw website goed beveiligd is. 

User Experience (UX design)

Een website maak je niet voor jezelf. Je maakt het voor je  gebruikers. Een van onze doelen is dan ook het optimaliseren van de gebruikerservaring. Wij onderzoeken de doelgroep van je bedrijf en maken een ontwerp dat goed aansluit bij deze doelgroep.

Goede en betrouwbare support

Ligt je website eruit? Hulp nodig met het plaatsen van content of zijn er e-mail problemen? Wij staan voor je klaar. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Daarnaast zorgen wij ook dat je website of webshop altijd up-to-date is. Hierdoor kun jij je richten op andere zaken! 

Meer lezen over de support die wij bieden? Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Waarom een website van 't Swarte Schaap?

Waarom een website van ons? Dat vertellen we je natuurlijk het liefst persoonlijk, maar hier zijn alvast een aantal redenen waarom een website van ‘t Swarte Schaap een goede keuze is!