Twee vrouwen bespreken een website op een laptop. De vrouw in een rode trui zit in een rolstoel.

Waarom zou je betalen voor een website?

Op het internet vind je een groot aantal gratis services om je eigen website te bouwen, bijvoorbeeld WordPress.com. Hier maak je een account aan, kiest een aantal instellingen, een template, en gaan met die banaan! Maar als deze services gratis zijn, waarom zou je überhaupt voor een website betalen?

Het verschil ligt in de kennis en het werk

Zeker kun je zelf gaan knutselen en een website in elkaar plakken. Het wordt je voorgeschoteld, je drukt wat knopjes in, en bam, klaar! Of toch niet?

Er komt veel kijken bij het bouwen van een professioneel uitziende en functionele website. Je moet rekening houden met de tijd van het vergaren en plaatsen van content, SEO, toegankelijkheid, design, en ook de benodigde plugins om je klanten de beste ervaring aan te bieden.

Vaak geven deze services een basispakket gratis weg, maar vragen geld voor de extra’s die een website toch nodig heeft om dat te doen wat jij wilt. Dan zit je al snel vast aan een maandelijks of jaarlijks abonnement en dan moet je ook net weten welke plugins geschikt zijn, welke met elkaar werken (of tegenwerken), hoe je elementen aanpast in een design…

Kortom, je bespaart misschien wel geld, maar je koopt er meestal frustraties en suboptimale resultaten mee terug.

Voordeel van onze WordPress sites

Wij maken gebruik van WordPress, maar niet van WordPress.com. In het kort betekent dit dat wij de website zelf hosten en volledige controle hebben over de installatie. Hierdoor kunnen wij websites bouwen die véél meer kunnen doen dan de websites op WordPress.com.

Denk aan een kant-en-klare maaltijd. Je kunt een kant-en-klare maaltijd in de supermarkt kopen, maar dan krijg je ook alleen wat er in het bakje zit. Je krijgt altijd wat een bedrijf aanlevert en de rest moet je er zelf maar aanprutsen. Het is niet per sé slecht, maar vaak toch niet echt wat je wilt. Het voldoet, maar het kan beter.

Hier tegenover staat een verse maaltijd die je zelf samenstelt met de ingrediënten die jij kiest, gemaakt door een ervaren chef! De chef zorgt ervoor dat de beste ingrediënten met de beste technieken worden klaargemaakt zodat jij van een heerlijke maaltijd kunt genieten die helemaal naar jouw wensen gemaakt is.

Dat is wat wij voor jou kunnen realiseren: een WordPress website die door ervaren designers en developers gebouwd wordt, precies naar jouw wensen, zodat je gewoon van het eindresultaat en je omzet kunt genieten. Onze kennis bespaart je uiteindelijk een hoop gedoe, en wij staan natuurlijk altijd voor je klaar om de website met nieuwe content te updaten.

Ben je geïnteresseerd in een professionele website?

Dat horen we graag! Wij zitten graag met je samen voor een inspirerend gesprek over jouw toekomstige website. Laat ons maar weten wanneer het jou uitkomt!

Deel dit bericht op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email