Een website voor iedere doelgroep

Voedselbank Limburg-Zuid

Wat hebben wij gedaan?

    Webdesign
    (Re)branding
Categorie├źn:
    Maatschappelijk

Het project

Voedselbank Limburg-Zuid is met 13 uitdeelpunten een van de grotere voedselbanken in Nederland. Het aanvragen van een voedselpakket was een ingewikkelde klus. Hierdoor kwamen veel aanvragen niet of niet volledig binnen en konden mensen die dat echt nodig hadden, niet snel genoeg geholpen worden.

Voor de nieuwe website zijn een groot aantal verbeteringen ontwikkeld. Zo oogt de nieuwe website vriendelijk, fris en overzichtelijk.

Online aanvraagformulier

Bezoekers kunnen een voedselpakket aanvragen met het nieuwe online formulier, wat ze zonder hulp makkelijk zelf in kunnen vullen. Door de ingebouwde rekenhulp zien de medewerkers van de Voedselbank snel of de aanvraag voldoet en kan de aanvrager snel geholpen worden. De aanvraagprocedure voldoet volledig aan de AVG voorschriften op het gebied van privacy.

Aanvragen verviervoudigd

Sinds de ingebruikname van de nieuwe website is het aantal succesvolle aanvragen verviervoudigd en hebben meerdere andere voedselbanken grote belangstelling voor deze nieuwe aanpak!

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.