Al 20 jaar een familierestaurant en een begrip in Vaals

Thessaloniki Vaals

Wat hebben wij gedaan?

    Webdesign
    (Re)branding
    Webdevelopment

Bekijk de website

Categorieën:
    Horeca, Internationaal

Het project

Thessaloniki is een gezellig Grieks restaurant in Vaals. Hun reserveringen verliepen telefonisch en werden door hunzelf in de agenda bijgehouden.

Tijdens het realiseren van de nieuwe website was het daarom ook de bedoeling dat klanten zelf via de website een reservering kunnen inplannen en hier ook automatisch een bevestiging van krijgen. 

Reserveringssysteem

Het reserveringssysteem dat wij voor Thessaloniki gerealiseerd hebben is eenvoudig in gebruik. Een klant kan online makkelijk zelf een reservering maken. Bij groepen van 4 of minder personen wordt, indien er nog genoeg tafels vrij zijn, de reservering automatisch bevestigd. Bij 5 of meer personen moet de reservering handmatig bevestigd worden zodat men zeker is dat er plaats in het restaurant is.
Ook krijgen klanten automatisch nog een herinnering van de reservering. Dit alles zorgt ervoor dat Thessaloniki zich kan richten op dat wat er toe doet: heerlijk eten bereiden!

Website

De website zelf is bedoeld om snel informatie te kunnen krijgen. Zo staan de verschillende menu’s volledig uitgeschreven zodat klanten niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.