Een jaarlijks festival waar de stem centraal staat

Internationaal Festival Vocallis

Wat hebben wij gedaan?

    Webdesign
    SEO

Bekijk de website

Categorieën:
    Maatschappelijk, Overig

Het project

’t Swarte Schaap is al jaren partner van Internationaal Festival Vocallis voor de website van het evenement. Vanaf 2023 verzorgen wij de volledige PR en communicatie voor het festival. Naast het schrijven en publiceren van de nieuwsbrieven zullen ook de social media berichten uit onze koker komen. Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn!

SEO Optimalisatie

Als onderdeel van de samenwerking hebben wij voor Festival Vocallis een SEO analyse uitgevoerd. Hieruit bleek onder andere dat in de periode buiten het festival om, van januari tot september, heel weinig tot niet gecommuniceerd werd met bezoekers. De website en social media accounts lagen vrijwel stil en de content was sterk verouderd, wat natuurlijk niet tot meer bezoekers heeft geleid.

Via de analyse hebben wij een plan van aanpak gemaakt. Niet alleen is het bereik van het festival enorm vergroot via de meertaligheid van de website, door onze activiteit op social media en nieuwsbrieven houden wij bezoekers het hele jaar betrokken bij het festival!

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.