Projecten

Uitgelichte projecten

Hoofdbanner van de Voedselbank Limburg-Zuid bij de projecten van 't Swarte Schaap

Voedselbank Limburg-Zuid

Voedselbank Limburg-Zuid is met 13 uitdeelpunten een van de grotere voedselbanken in Nederland. Het aanvragen van een voedselpakket was een ingewikkelde klus. Hierdoor kwamen veel aanvragen niet of niet volledig binnen en konden mensen die dat echt nodig hadden, niet snel genoeg geholpen worden.

Bernardinuscollege

Voor de nieuwe website van het Bernardinuscollege in Heerlen was de opdracht helder en duidelijk: less is more! De grote hoeveelheid content is teruggebracht tot slechts 25% van de originele omvang, het aantal kliks om te komen tot de gezochte informatie is door de gehele website teruggebracht tot 2 of 3 kliks en de navigatie is sterk vereenvoudigd, onder andere door te werken met een secundair menu.

Hoofdbanner van het Bernardinuscollege bij de projecten van 't Swarte Schaap
Een vrouw in een rood shirt houdt een kussen vast en kijkt de camera in

Budé Bouw + Tuin

Budé Bouw + Tuin exploiteert negen Gamma- en vier Karweibouwmarkten in Limburg en Brabant, plus Groenrijk Tuincentrum in Berg en Terblijt. Daarmee is de holding de werkgever van 500 enthousiaste medewerkers die dagelijks voor je klaar staan.

Vegers Meubelen

Vegers Meubelen op de Woonboulevard Heerlen is al 3 generaties lang een toonaangevend woonspecialist. Voor het realiseren van de nieuwe website werkten we samen met een gespecialiseerd online marketingbureau.

Hoofdbanner van Festival Vocallis bij de projecten van 't Swarte Schaap

Internationaal Festival Vocallis

Internationaal Festival Vocallis is al jarenlang een bijzonder evenement in de regio Zuid-Limburg, Kelmis en Aachen. Een evenement waar de zangkunst in al zijn facetten centraal staat. Wij zijn al jaren partner van Festival Vocallis voor de website van het evenement. Vanaf dit jaar verzorgen wij de volledige PR en communicatie voor het festival. Naast het schrijven en publiceren van de nieuwsbrieven beheren wij ook hun social media.