Projecten Test

Uitgelichte projecten

Hoofdbanner van Festival Vocallis bij de projecten van 't Swarte Schaap

Internationaal Festival Vocallis

’t Swarte Schaap is al jaren partner van Internationaal Festival Vocallis voor de website van het evenement. Vanaf dit jaar verzorgen wij de volledige PR en communicatie voor het festival. Naast het schrijven en publiceren van de nieuwsbrieven zullen ook de social media berichten uit onze koker komen. Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn!
Hoofdbanner van Vegers Meubelen bij de projecten van 't Swarte Schaap

Vegers Meubelen

Vegers meubelen op de Woonboulevard Heerlen is al 3 generaties lang een toonaangevend woonspecialist. Voor het realiseren van de nieuwe website werkten we samen met een gespecialiseerd online marketingbureau.
Hoofdbanner van het Bernardinuscollege bij de projecten van 't Swarte Schaap

Bernardinuscollege

Voor de nieuwe website van het Bernardinuscollege in Heerlen was de opdracht helder en duidelijk: less is more! De grote hoeveelheid content is teruggebracht tot slechts 25% van de originele omvang, het aantal kliks om te komen tot de gezochte informatie is door de gehele website teruggebracht tot 2 of 3 kliks en de navigatie is sterk vereenvoudigd, onder andere door te werken met een secundair menu.
Hoofdbanner van Budé bij de projecten van 't Swarte Schaap

Budé

Budé Bouw + Tuin exploiteert negen Gamma- en vier Karweibouwmarkten in Limburg en Brabant, plus Groenrijk Tuincentrum in Berg en Terblijt. Daarmee is de holding de werkgever van 500 enthousiaste medewerkers die dagelijks voor je klaar staan.
Hoofdbanner van de Voedselbank Limburg-Zuid bij de projecten van 't Swarte Schaap

Voedselbank Limburg-Zuid

Voedselbank Limburg-Zuid is met 13 uitdeelpunten een van de grotere voedselbanken in Nederland. Het aanvragen van een voedselpakket was een ingewikkelde klus. Hierdoor kwamen veel aanvragen niet of niet volledig binnen en konden mensen die dat echt nodig hadden, niet snel genoeg geholpen worden.

Meer projecten

Asbestslachtoffers Vereniging Nederland (AVN)

Voor de Asbestslachtoffers Vereniging Nederland (AVN) hebben wij een nieuwe overzichtelijke, semi-zakelijke website gerealiseerd. Het design moest respectvol zijn richting het onderwerp. Er moest veel actuele informatie te vinden zijn en er moest een forum zijn waarop leden met elkaar kunnen communiceren.

Caritas045

Caritas045 verzorgt warme maaltijden in de regio Zuid-Limburg. Zij voelen de roep om wie arm of eenzaam is, of anderszins in nood verkeert, te helpen.

Explicity

Explicity is een ICT proffesional met kantoren in Nederland en Zwitserland. Hun website was niet meer bij de tijd. De afbeeldingen spraken niet aan en de teksten waren niet helder geformuleerd. Voor Explicity hebben wij een nieuwe website opgezet als onepager. Hierbij is er extra gelet op sprekend beeldmateriaal en heldere professionele teksten.
Hoofdbanner van Haffkamp bij de projecten van 't Swarte Schaap

Haffkamp

Haffkamp Campers is een grote internationale speler op gebiedt van verkoop en verhuur van campers. Om alle internationale klanten een snelle en betrouwbare ervaring te bieden heeft ’t Swarte Schaap de hosting een flinke upgrade gegeven door gebruik te maken van een server dat volledig toegewijd is aan de domeinen van Haffkamp.

Komthuis Anna

Al enige tijd wilde Anna een mooie website die niet alleen uitstraalt wie ze is, maar ook mooi aansluit op de manier waarop zij mensen helpt beter in hun eigen vel te zitten. Om mensen goed te kunnen ondersteunen was het belangrijk om duidelijke informatie te delen over hoe dat bij Anna mogelijk is.
Projecten inladen...