Over Ons

Dit zijn wij

’t Swarte Schaap werkt sinds 2004 met een compact team vanuit Heerlen. We hebben korte lijnen, zodat je zo veel mogelijk rechtstreeks contact hebt met jouw teamlid.

Webdesign, web development en grafisch ontwerp hebben we zelf in huis. Waar nodig werken we samen met een vast team freelancers, zodat we altijd snel kunnen schakelen. Of het nu gaat om het schrijven van goede website teksten, het maken van een videoblog of maatwerk programmeren, we coördineren het volledige project voor onze klanten en bewaken de voortgang én de kosten!

Rob Schaap eigenaar van 't Swarte Schaap

Rob Schaap

Eigenaar

Rob is ons eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten en zorgt voor de verbinding tussen content, functionaliteit en aansprekend design. Hij bewaakt de voortgang van onze projecten.

Jesse Quaedackers

Senior designer

Jesse is al meer dan 10 jaar een vaste waarde in ons team. Hij combineert zijn design skills met een zeer ruime ervaring in het bouwen van soepel lopende websites.

Jesse Quaedackers Senior Designer van 't Swarte Schaap
Sanne Vallinga Webdeveloper & SEO specialist van 't Swarte Schaap

Sanne Vallinga

Webdeveloper & SEO specialist

Sanne is onze nieuwste aanwinst en brengt een scala aan talenten met zich mee. Niet alleen is ze technisch bedreven in het bouwen van websites, haar creatieve vermogen past ze ook uitbundig toe via meertalig copywriten, social media en SEO management.