Een screenshot van onze website voor Explicity

Onze showcase van Explicity

Vol trots mogen wij mededelen dat we deze week een nieuwe website hebben opgeleverd. Hier is onze showcase van Explicity, een ICT Dienstverlener met vestigingen in Nederland en Zwitserland.

Met een spiksplinternieuw en modern uiterlijk brengen wij de beste kwaliteiten van Explicitly naar voren: professioneel vakmanschap en uitmuntende dienstverlening.

Voor beide landen hebben wij de nieuwe website gebouwd in combinatie met de content van onze copywriters, inclusief de nieuwe pay-off ‘ICT Craftsmanship to the core’.

Designelementen van Explicity

Centraal staat het thema ICT, met moderne en technologie-focused media die de website een strak design geven. De website bestaat uit één pagina die zich gaandeweg onthult tijdens het scrollen en informatie stapsgewijs aanvoert.

Zoals bij al onze websites hebben wij er ook bij Explicity voor gezorgd dat deze responsive is en er mooi uitziet op kleinere apparaten zoals smartphones.

Onze samenwerking

Explicity is de eerste opdracht die we binnenkregen via een nieuwe code die draait op onze website. Hiermee kunnen wij ‘zien’ wie ons bezoekt en contact opnemen met een bedrijf om samen te kijken of wij van dienst kunnen zijn.

Dit is wat onze opdrachtgever ervan vindt:

“De website is op basis van een aangename en professionele werkwijze tot stand gekomen. Ik kan ‘t Swarte Schaap zeker aanbevelen.”

Ben jij ook klaar voor een nieuwe site?

Heb je ook interesse in een prettige samenwerking voor een nieuwe website? Laat het ons weten, dan gaan we samen aan de slag met een lekker bakje koffie!

Deel dit bericht op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email