Een aantal mensen zitten samen koffie te drinken met Mac laptops op tafel. Maak kennis met ons!

Maak kennis met ons

Dit blogbericht is onderdeel van onze “Wie Zijn Wij” serie.

Hallo! Wij zijn ‘t Swarte Schaap. Wie ben jij?

Wanneer we kennis met elkaar maken, staat jouw visie centraal. Het is belangrijk om te weten wie jij bent, waar jouw bedrijf voor staat en wie jouw doelgroep is. Wij stellen daarom een aantal gerichte vragen om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen. Jij krijgt ook de mogelijkheid om vragen aan ons te stellen over wat mogelijk is binnen jouw visie en budget. 

Jordy van Parkstad Administratie had zelf al een ontwerp gemaakt van zijn gedroomde website. Samen hebben we zijn ontwerp vertaald naar een website die ook op mobiele apparaten optimaal werkt.

Bij een offerte krijg je kosteloos een demo website

Niet iedereen is zo handig als Jordy! Soms is het lastig om wat je voor ogen hebt direct te vertalen naar een website. Bij ‘t Swarte Schaap snappen wij dit helemaal! Om zeker te weten dat we op één lijn zitten, krijg je bij een offerte van ons altijd een demo website. Zo kun je zien hoe het concept eruit ziet in real time en kun je ook direct feedback geven.

Is het toch niet wat je zoekt en wil je niet verder met ons? Dat is jammer, maar geen probleem! Wij rekenen geen extra kosten voor de demo.

Maak kennis met ons!

Wij horen natuurlijk graag of we je kunnen helpen met een nieuwe site. Stuur ons een berichtje en kom langs voor een kop koffie en een inspirerend kennismakingsgesprek.

Deel dit bericht op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email