Een man op zijn laptop bedenkt zich of hij zijn website zelf onderhouden kan

Kan ik mijn website zelf onderhouden?

Een van de meest voorkomende vragen die wij van (potentiële) klanten krijgen is: kan ik mijn website zelf onderhouden? Het antwoord op deze vraag is misschien iets complexer dan je denkt.

Wij gebruiken WordPress als CMS voor jouw website

Leuke info, maar waarom is dit eigenlijk belangrijk? WordPress is zodanig in elkaar gezet dat het makkelijk is om berichten en pagina’s toe te voegen, te wijzigen en verwijderen. Het is niet voor niets de meest gebruikte CMS voor websites over de hele wereld, en dat het makkelijk is om zelf te beheren is één van de grote pluspunten.

De website zelf onderhouden is mogelijk, maar niet altijd even makkelijk

Je hebt geen technische achtergrond nodig om een WordPress installatie te navigeren en dingen te plaatsen. Gelukkig is het in de meeste gevallen recht toe recht aan om iets kleins aan te passen!

Het wordt lastiger wanneer je website iets complexer is opgebouwd. Wij doen altijd ons best om websites naar wens van de klant te bouwen, en dat betekent ook dat wij verschillende plugins gebruiken om dit waar te maken. Sommige plugins zijn niet recht toe recht aan, en soms moeten wij een site op een aparte manier opzetten om aan de klantvraag te voldoen. Voor ons als professionals is dit geen punt, wij weten direct hoe en waar wij de site kunnen onderhouden, maar voor de klanten kan dit moeilijker zijn.

Dus: ja, je kunt de website zelf onderhouden, maar het ligt ook aan de opzet hoe makkelijk dit is in de praktijk!

Wij leveren deze service heel graag

Het allermakkelijkste is natuurlijk om ons gewoon een mailtje te sturen met het verzoek voor een wijziging. Wij prioriteren support verzoeken en zijn trots op de snelle afhandeling en hoge kwaliteit van onze service. Heb je interesse? Wij helpen je graag!

Deel dit bericht op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email