Hoera! Een man en een vrouw zitten samen aan tafel en geven elkaar een happy high five.

Hoera, de website staat live!

Dit blogbericht is onderdeel van onze “Wie Zijn Wij” serie.

Nadat wij hard aan het werk zijn geweest om jouw website te realiseren, zijn er nog een aantal stappen die doorlopen moeten worden voordat de website live staat. Hier gaan we kijken dat alles in orde is! We lopen graag met je door het proces heen.

Kwaliteitscontrole

Wij gaan altijd zorgvuldig te werk, maar fouten maken is menselijk. Daarom hebben wij een uitgebreide checklist waarmee wij de functionaliteit en kwaliteit van de nieuwe site controleren. Hoe beter de website werkt, hoe hoger het percentage conversie is.

Wij gaan bijvoorbeeld controleren of alle links in orde zijn (want dat is niet alleen belangrijk zodat bezoekers alle informatie vinden, kapotte links zijn ook slecht voor de SEO), testen alle e-mails en formulieren zodat we zeker weten dat alles netjes binnenkomt, bekijken wij de website op verschillende apparaten om responsiveness te testen en schonen wij alles op achter de schermen zodat je geen onnodige plugins of thema’s meer hebt.

Altijd spannend: de website gaat live

In de tussentijd heb je al kunnen meespieken op onze testserver hoe het er allemaal voor staat. Nu dat alles grondig getest is en klaar staat gaan wij aan de slag om de website van de testserver naar de live server te migreren. Dat is meestal een spannend proces waar soms toch nog dingen fout kunnen gaan, dus ook dit gebeurt volgens een strakke planning.

Nadat de data is overgezet, de records zijn geupdate en alle functionaliteiten nog eens zijn nagelopen, is het tijd om het live gaan van de website te vieren! Nu kunnen jij en je klanten genieten van een gloednieuwe, prachtige website.

Wij vieren graag met je mee!

Dit is ons laatste bericht in onze ‘Wie zijn wij?’ serie. Gelukkig hoeft dit niet het einde te betekenen; we hopen dat de werkwijze die wij hier uitgelicht hebben een goed gevoel geven en dat je zin hebt in het vernieuwen van een bestaande website, of aan de slag wilt met een nieuwe site. Wij willen heel graag samenzitten voor een inspirerend bakje koffie!

Deel dit bericht op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email