Twee vrouwen zitten achter een laptop

Hoe een website tot leven komt

Dit blogbericht is onderdeel van onze “Wie Zijn Wij” serie.

Het concept is klaar! We hebben een mooi ontwerp, maar een website is het nog niet. Nu gaan wij voor je aan de slag en transformeren het concept om tot een daadwerkelijke site.

De website begint op een testserver

Wij zetten een testomgeving op waarop wij de website bouwen. Daarmee voorkomen wij dat bezoekers middenin een verbouwing terecht komen! Als je al een bestaande website hebt, blijft deze gewoon beschikbaar voor je klanten zoals ze gewend zijn.

In deze fase installeren wij WordPress, plaatsen alle belangrijke plugins, en zorgen wij voor alle beveiligingen die nodig zijn voor jouw site.

Geen content? Geen probleem!

Foto’s en teksten spelen een belangrijke rol in de bouw van een website: deze vormen jouw content. Het komt regelmatig voor dat de content nog niet beschikbaar is, of er missen nog stukken. Deze kun je zelf aanleveren, maar misschien is schrijven niet jouw specialiteit of heb je het te druk. In dat geval kunnen wij dit ook voor je in orde maken.

Vaak kiezen wij ervoor om tijdelijke content te gebruiken. Dit noemen we placeholders. Je zult dan vaker generieke stockfoto’s, of foto’s met watermerken zien tot wij ze inwisselen voor de foto’s die jij gekozen hebt.

Een leuk weetje: de meest voorkomende placeholder voor tekst is ‘Lorem Ipsum’. Deze heb je vast al eens voorbij zien komen!

Feedback en sturingen tijdens de bouw

Omdat de nieuwe website op een testserver staat, heb je altijd de mogelijkheid om te zien hoe het ervoor staat. Ook gaan we regelmatig samen ervoor zitten en kun je feedback geven zodat het eindresultaat precies dat is wat je wilt.

Wil je ook een website die tot leven komt?

Dat kunnen wij voor je in orde maken! Wij horen graag van je hoe wij je kunnen helpen.

Deel dit bericht op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email