Screenshot van de nieuwe homepage van Studio Vitri

Glow-up van de week: Studio Vitri

Wist je dat Studio Vitri glas in lood creaties helemaal tot hun recht laat komen? Met passie en kennis creëren, repareren en ontwerpen ze glas in lood voor alle mogelijke toepassingen. Toen zij met ons in contact kwamen, bestond hun website uit een zogeheten ‘one page design’; alle informatie stond op een enkele pagina.

Dit zorgde ervoor dat er niet genoeg mogelijkheden waren voor de bezoekers om hun werken te bewonderen. Zonde natuurlijk!

Niet gevonden kunnen worden

Een probleem waar Studio Vitri tegenaan liep is dat ze niet of nauwelijks werden gevonden op het internet met hun oude website. De SEO was niet in orde of verouderd en er was niet genoeg geoptimaliseerde content. Hierdoor liepen ze klanten mis en was de online naamsbekendheid laag.

Een design dat gewoon past

Wij gingen met plezier aan de slag voor ze met als leidraad dat hun talenten tentoongesteld werden en dat ze een goede ‘online presence’ kregen. Eén ding moest direct duidelijk zijn: Studio Vitri staat voor passie, talent en kennis. En hoe kun je dit beter communiceren dan met prachtige foto’s van hun glas in lood creaties en geoptimaliseerde teksten?

Met trots presenteren wij de glow-up van de week:

Wil je de site en hun creativiteit persoonlijk bewonderen? Neem dan snel een kijkje op de nieuwe website!

Ook toe aan een frisse nieuwe look?

We nodigen je graag uit voor een kop koffie en een inspirerend gesprek. Samen halen wij het beste uit elkaar! Stuur ons een berichtje en dan spreken we gauw iets af.

Deel dit bericht op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email