De nieuwe homepagina van Medisch Centrum Nieuwenhagen

Glow-up van de week: Medisch Centrum Nieuwenhagen

Je hebt het misschien zelf al gehoord: huisartsen werken tegenwoordig steeds vaker met online systemen om hun patiënten beter van dienst te zijn. Zo kun je via een website of app een afspraak inplannen op ieder moment van de dag, je medicatieoverzicht inzien, onderzoeksresultaten direct bekijken en andere gegevens bijhouden. Handig, toch?

Ook Medisch Centrum Nieuwenhagen heeft de overstap gemaakt en gebruikt tegenwoordig Mijn Huisarts Online. In 2017 hebben wij hun website gebouwd. Het nadeel? De app bestaat pas sinds 2021 en daar was de oude site niet op ingericht.

Een nieuw future-proof design

De website van het medisch centrum was prima, maar de moderne uitstraling miste. Toen zij ons benaderden voor het implementeren van een patiëntenportaal is de keuze gemaakt om de site een volledige makeover te geven. Tenslotte was de website ook al weer bijna 5 jaar oud en in internettijd loopt een design dan snel achter op de moderne looks.

Wij maakten een nieuw design met niet alleen plek voor het portaal, maar ook de mogelijkheid om de patiënten van de verschillende praktijken op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, algemene informatie en nieuwsberichten. Hiermee blijven de praktijken goed op de radar en zijn de patiënten beter geïnformeerd.

Bekijk de glow-up!

Nieuwsgierig naar het verschil? Kijk maar eens naar de nieuwe site! Een rustige, professionele uitstraling zonder al te veel poespas. Of bekijk de screenshots van de oude en nieuwe website.

Oude website

Nieuwe website

Ook een glow-up voor jouw site?

Misschien is het ook weer een aantal jaar geleden dat je site een makeover heeft gehad. Geen nood, wij staan voor je klaar! Kom eens gezellig langs voor een lekker bakkie koffie.

Deel dit bericht op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email