Hoofdbanner van Festival Vocallis bij de projecten van 't Swarte Schaap

Hoe mooi klinkt dat!?

Logo van Internationaal Festival Vocallis

Internationaal Festival Vocallis is al jarenlang een bijzonder evenement in de regio Zuid-Limburg, Maasmechelen, Kelmis en Aachen. Een evenement waar de zangkunst in al zijn facetten centraal staat. 

Een groeiende groep muziekliefhebbers weet de weg naar dit jaarlijkse evenement te vinden dat zich afspeelt op bijzondere locaties, zoals de Musikhochschule Aachen, de Kopermolen in Vaals en Boekhandel Dominicanen in Maastricht.

’t Swarte Schaap is al jaren partner van Internationaal Festival Vocallis voor de website van het evenement. Vanaf dit jaar verzorgen wij de volledige PR en communicatie voor het festival. Naast het schrijven en publiceren van de nieuwsbrieven zullen ook de social media berichten uit onze koker komen. Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn!

Het eerste resultaat van deze samenwerking is een volledig vernieuwde meertalige website. Wil je op de hoogte blijven van het festival? Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief op de website, of via dit aanmeldformulier.

SEO Optimalisatie

Als onderdeel van de samenwerking hebben wij voor Festival Vocallis een SEO analyse uitgevoerd. Hieruit bleek onder andere dat in de periode buiten het festival om, van januari tot september, heel weinig tot niet gecommuniceerd werd met bezoekers. De website en social media accounts lagen vrijwel stil en de content was sterk verouderd, wat natuurlijk niet tot meer bezoekers heeft geleid.

Via de analyse hebben wij een plan van aanpak gemaakt. Niet alleen is het bereik van het festival enorm vergroot via de meertaligheid van de website, door onze activiteit op social media en nieuwsbrieven houden wij bezoekers het hele jaar betrokken bij het festival!

Wil jij ook de voordelen van een goede SEO optimalisatie? Wij regelen het voor je!

Deel dit bericht op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email