Een prikbord met een post-it note. Er staat een lampje op de note, als representatie voor concepten en feedback

Concepten en feedback gaan hand in hand

Dit blogbericht is onderdeel van onze “Wie Zijn Wij” serie.

Nu dat wij elkaar hebben leren kennen, gaan wij aan de slag met het concept van je website. In deze fase gaan wij de website ontwerpen naar jouw wensen en zoeken wij naar de beste manier om jouw content op te nemen in het design.

Misschien heb je al een site met veel content die je wilt meenemen? Bijvoorbeeld teksten en foto’s? Dat is helemaal geen probleem!

Heb je nog geen content, of ben je toe aan een complete vernieuwing? Dan gaan wij dat voor je in orde maken. Ondertussen gebruiken wij ‘dummy content’ waar nodig. Dit zijn generieke teksten en foto’s die wij later vervangen door de echte content.

De feedbackfase

In de feedbackfase gaan wij samen zitten en bespreken wij het concept. Wat vind je ervan? Is het wat je voor ogen had? Zijn er zaken die je mist, of anders wilt?

We gaan direct met jouw feedback aan de slag en zorgen ervoor dat de puzzelstukjes in elkaar vallen. Doordat we vanaf het begin met je samenwerken ontstaat een resultaat waar jij blij van wordt, daar kun je op rekenen!

Kijk bijvoorbeeld eens naar de website van Bart, Guesthouse At Home. Met de stijl die hij zelf ontworpen heeft en zijn prachtige videocontent is een website ontstaan die er mag wezen.

Laten we samen brainstormen

Ook als je nog niet zo goed weet wat je wilt, bij ‘t Swarte Schaap werken professionele designers die jouw ideeën tot leven brengen. Onze creativiteit staat geen moment stil, en we delen deze graag met je! Wanneer kunnen we samenzitten en brainstormen?

Deel dit bericht op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email